Metartävling i Hemsjön

Metartävling i Hemsjön
Torsdagen den 31/8

Förra året dök det upp brax i Hemsjön. Där skedde även algblomning. Något som på sikt kan innebära att vi måste stänga badplatsen. Som ett led i vår ambition att få koll på den övergödning som tycks ske i Hemsjön/Långsjön, har vi tänkt oss en metartävling. Förhoppningsvis kan det ge en vink om hur mycket vitfisk/brax det kan tänkas finnas i sjön.

Tävlingen går av stapeln torsdagen den 31/8 mellan kl.18.00 och 20.00. Tävligen är gratis och fina priser utlovas. Start/slut sker vid badplatsen. För att förutsättningarna skall bli lika gäller enbart fiske från land. Då aktiviteten ger aktivitetstimmar till vårt projekt hoppas vi på god uppslutning!

Arbetsgruppen för ett renare vatten!

En reaktion på “Metartävling i Hemsjön

  1. Pingback: [Vattenprojekt Hemsjön-Långsjön] Fisketävling 31/8 + några andra nyheter | Mellanbygdens vattenråd (VRO9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *