Elektricitetsfest

ELEKTRICITETSFEST!
Som säkert är bekant så är det i år 100 år sedan en första generator snurrade igång nere vid kvarnen och gav ström till byns hushåll. Något som vi tänkt fira med ett baluns på FH som det förhoppningsvis kommer att slår gnistor om! Festkommitten har haft ett första möte och utlovat att det kommer att bli både mat, dans och därmed möjlighet att slå en extra volt.. Ett prel.datum för festen är satt till den 18/11. För att festen skall bli möjlig så har vi satt ett undre tak på 50 anmälda. Blir det färre så bryter  vi strömmen! Därför skall man redan göra en kråka i agendan och nu sprida snacket i byn och hos bybor i förskingringen. Återkommer senare med hur man skall anmäla sig till kalaset!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *